privé sessie

Healing en massage 

 

In de yoga gaan we er vanuit dat ons lichaam de neerslag is van ons bewustzijn. Dit wil o.a. zeggen dat we aan de conditie van ons lichaam mede kunnen aflezen hoe we in het leven staan, hoe we omgaan met onze mogelijkheden en onze beperkingen. Dit werkt naar twee kanten. Onze emotionele werkelijkheid beïnvloed onze fysieke conditie maar ook hebben ziekten een effect op onze emoties. Een goede kennis van de aura- en chakrapsychologie, de leer van de meridianen kan heel vaak inzicht verschaffen in de achterliggende oorzaken van soms onverklaarbare klachten en pijntjes.

Behalve dat deze kennis ons kan helpen bij het achterhalen van oorzaken achter onze problemen op zowel lichamelijk als emotioneel vlak kunnen we het lichaam gebruiken als instrument in het oplossen ervan.

Het is van het grootste belang je te blijven realiseren dat onze huidige westerse medische kennis van onschatbare waarde is voor onze gezondheid en ons welbevinden. Soms echter lijkt het dat het specialisme in de gezondheidszorg ons heeft vervreemd van onze ware aard, een holistisch mens.

De alopatische geneeskunde en de alternatieve zouden elkaar op fantastische wijze kunnen aanvullen zowel qua diagnostiek als qua behandeling. Ik zal altijd proberen van beide de mogelijkheden zichtbaar te maken en van beiden het beste te gebruiken in een behandelingsstrategie.

In mijn behandeling is de diagnose van essentieel belang. Het vaststellen van zowel de fysieke als emotionele componenten is het begin van een traject naar verbetering en misschien zelfs genezing.

Naast eventuele allopathische behandelingen door een arts gaan we m.b.v. Healing, massage en voetreflexzonemassage proberen het lichaam en de geest te helpen bij het terugkeren naar hun oorspronkelijke harmonieuze conditie?

Sessies kunnen van een half uur tot ander halfuur maximaal duren. De tijd wordt van te voren aangegeven.

Kosten :   30 min.   €  35,00, /   60 min.  €  60,00 /  90 min. € 90,00
telefonisch consult € 25,00
.                 NL14 INGB 0007 1965 86    R.M.E. van den Berg

Voor afspraak bellen gsm :   +32.499128280 ( BE )

terug naar in Nederland