yoga


met lach 2

Intensieve Yoga

 

In het workshop zullen we aan de hand van een yogales op zoek gaan naar welke elementen  van belang zijn om de les tot een echte YOGALES te maken en niet een veredelde gymnastiekles. Niet dat er iets mis is met een gymnastiekles maar deze heeft een ander uitgangspunt en een ander doel dan een yogales. De yogalessen zullen elk 1,5 uur duren en bestaan uit een aantal yogaoefeningen in combinatie met de Adem, een intensive adem-oefening en een ontspanning.

Door de Adembeweging en beweging van de oefening zo veel mogelijk synchroon te late lopen worden de oefeningen veel intensiever beleeft. En als daarnaast het accent van de les, de Ademoefening en de ontspanning goed op elkaar afgestemd zijn, krijgen de lessen een bijzondere diepgang. Helaas is de keuze van de juiste woorden iets wat maar al te vaak onderschat wordt. Woorden hebben naast hun betekenis ook een klankwaarde en een klank-kleur . Een goede les onderscheidt zich doordat klankwaarde en klankkleur overeenkomen met het werkingsgebied van de oefening.

Na afloop van de les zullen deze gaan bespreken en een aantal van de oefeningen uitgebreid analyseren. Dit soort lessen zijn bij uitstek geschikt voor diegene die een beter inzicht in de werking van de les en de oefeningen willen verkrijgen.

Hoewel enige ervaring met yoga het beleven van de impact  van de les ten goede komt is tijdens de lessen gebleken dat ook beginnelingen in de yoga er veel aan hebben gehad .

mocht je interesse hebben  voor een workshop hierover neem dan contact met me op  :
gsm  +32.499128280 (BE)  /  rob@yogachara.com

terug naar in Nederland